BBC Television Centre

BBC Television Centre

Revitalizing urban living, the BBC Television Apartments Centre blends sleek design with strategic renovations.
White City

Wood Lane

Nestled in the vibrant heart of White City, slightly west of London's West-End, the BBC Television Apartments Centre is an exciting space repurposed from the BBC's previous base of operations, and provides near-immediate access to Westfield White City and a wealth of transport options.
This newly developed property within the centre, spanning a generous 3,100 sq ft, represents a fresh take on urban living and showcases the potential of strategic renovation.

The property, a single-floor apartment, boasts three spacious bedrooms, each meticulously renovated to offer the highest standards of comfort and luxury. The bedrooms have been redesigned with an eye for detail, resulting in spaces that are not just functional, but also aesthetically pleasing and inviting.

A stand-out feature of the renovation is undoubtedly the glass staircase.
This striking feature, open to a bespoke 3D wall, guides guests up to the roof terrace, and is enhanced by indirect, hidden lighting, creating a sense of space and openness.

The kitchen has undergone a significant transformation as well. Custom floor-to-ceiling fittings in a pristine white finish create a sleek, modern look, while a dark granite worktop adds a touch of elegance and contrast. The kitchen extension has increased the usable space, making it not just a culinary area, but a social hub. Indirect hidden lighting in the kitchen adds to the overall ambiance, creating a warm and inviting atmosphere.

Despite the scale of the project, the project was completed on time, within 5 months, ensuring minimal disruption for our clients and their neighbours.

This apartment at the BBC Television Apartments Centre is a shining example of how a property can be transformed through thoughtful design and renovation.
The end result is a property that not only meets the needs of its residents but also enhances their quality of life.

BBC Television Centre

Style:

Size: 3100

Floors: 1

Bedrooms: 3 

Project Type: Renovation

Project completion time: 5 Months

Contact Us